SRBIJA IDE DIREKTNO na Svetsko prvenstvo-VIDIMO SE U RUSIJI !!!

 

SRBIJA IDE DIREKTNO na Svetsko prvenstvo-VIDIMO SE U RUSIJI !!!

  • Autor: Ž.P.

09/10/2017

Na našem najvećem stadionu Marakana večeras je odigrana utakmica SRBIJA-GRUZIJA u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.god. u Rusiji.

akmica je počela pevanjem pesama „Pukni zoro“ i „U boj krenite junaci“, što je samo doprinelo  da se krene sa navijanjem za Srbiju, naših navijača sa tribina.

U prvom poluvremenu je naša ekipa igrala pomalo usporeno, protivnici su pokazali bolju igru i veću želju za pobedom, bar je tako delovalo gledaocima kraj malih ekrana i navijačima na tribinama.  Čulo se puno zvižduka i dobacivanja, šansa za šansom su se gubile.

Sve do početka drugog poluvremena. Izlaskom na teren, naši orlovi kao da su dobili novu snagu i bukvalno su počeli da lete po terenu.  Bilo je opet nekoliko neostvarenih šansi, sve do 74. minuta, kada je u prelepoj akciji naš mladi Aleksandar Prijović postigao veličanstven pogodak. Tada su se tribine upalile, a naši reprezentativci su se razleteli po terenu , da sačuvaju prednost i daju još neki go.

Ipak, nije bilo više golova, ali i ovaj jedan, ZLATNI GOL,BIO JE DOVOLJAN DA SE REPREZENTACIJA SRBIJE PLASIRA DIREKTNO NA SVETSKO PRVENSTVO U RUSIJU.

I tako,puleni Slavoljuba Muslina su fantastičnom igrom i ogromnom srčanošću uspeli da svojom igrom odu posle 8 godina na Svetsko prvenstvo,u Rusiju.

ORLOVI NAŠI,SREĆAN LET U RUSIJU I DOBAR POVRATAK  !!!

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT