Rukometni klub Karađorđe počinje sa treninzima za decu u Topoli i Šatornji !!!

  • Autor: Dragana Marinković

01/02/2021

Baveći se sportom kod dece se razvija fizička i intelektualna strana ličnosti. Uz to, sport nosi mnogobrojne lepe stvari. Kada dete ode na trening počinju procesi osamostaljivanja i socijalizacije koji su bitni za razvoj ličnosti, kao i usvajanje sopstvenog sistema vrednosti


trong>Karakter i moralni principi formiraju se kroz igru i fer nadmetanje sa decom istog starosnog doba. Prijateljstva stečena na treninzima su najčešće neraskidiva. 

Sport je, takođe vid edukacije, kulturnog i duhovnog oplemenjivanja.Ovo su samo neki razlozi zbog kojih deca treba da se bave sportom. 

g1 (500 x 260)
g2 (411 x 260)

U cilju razvoja sporta i razvijanja sportskog duha, a prvenstveno rukometa u opštini Topola, RK Karađorđe imaće treninge i u Šatornji, kako bi deci iz gornjejaseničkog kraja pružili mogućnost da osete čari jednog pravog muškog nadmetanja.



Uskoro će deca biti obaveštena o terminu kada će moći da treniraju. Treninzi se odnose na decu iz Šatornje, Vinče, Plaskovca, Masloševa, Blaznave, Jarmenovaca, Guriševaca, Manojlovaca i Vojkovaca.Takođe, sva deca koja bi trenirala rukomet u Topoli mogu se javiti za dogovor oko termina kako bi se obezbedio dolazak u Topolu na treninge.U Šatornji treninzi će se održavati u OŠ Živko Tomić a u Topoli u OŠ Karađorđe.Svi treninzi za decu su besplatni.Svi zainteresovani mogu se javiti Goranu Đurđević.

SPORT