MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Rukometaši Karađorđa savladali ekipu Mladog Radnika !!!

  • Autor: Dragana Marinković

U utakmici 16. kola Prve rukometne lige, odigrane u subotu 24. aprila, rukometaši Karađorđa su, u gostima, savladali ekipu Mladog Radnika iz Požarevca rezultatom 22:29(13:14).

Foto: Dragana Marinković-klik na sliku

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri, u kojoj su igrači Karađorđa pretežno vodili sa jednim ili dva gola razlike.
U drugom poluvremenu do izražaja je došla činjenica da ekipu Karađorđa sačinjava tim od 16 igrača koji podjednako mogu da pruže svoj doprinos i da drže visok kvalitet igre tokom cele utakmice, što je konačan rezultat i pokazao.
Svi igrači, počev od Kostovskog(10 golova), kapiten Karić, Nedeljković, Stojković, Antić, Dotlić, S. Mijailović, Kaslović, A. Damnjanović, Živanović, Popović, M. Mijailovic, kao i golman P. Damnjanović i Tabović, dali su ogroman doprinos za ostvarivanje važne pobede. Golman Boris Maksović proglašen je igračem utakmice. Svojim odbranama ekipi je dao visok nivo samopouzdanja, a isto tako napravio i sjajnu atmosveru za vreme i posle utakmice.
U sredu, 28. aprila, rukometaši Karađorđa odlaze u Petrovac na Mlavi na duel sa ekipom Sloge. Iz RK Karađorđe očekuju sjajnu igru i dobru atmosveru, kao i još jednu pobedu.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

PRETHODNE VESTI