Reprezentacija Maroka je bila bolja od reprezentacije Srbije u Torinu!!

23/03/2018

Reprezentacija Maroka je danas bila bolja od reprezentacije Srbije u Torinu. 

Reprezentacija Maroka je uspela da savlada reprezentaciju Srbijje sa 2:1 danas u Torinu, a sve golove smo videli u prvom delu meča.

to: printsreen-youtube

Marokanci su izgledali uigranije od reprezentacije Srbije, imali su priliku u osmom minutu kada je Tošić spasio stvar, a imali smo i mi šansu preko Tošića, ali je ostalo 0:0.

U 27. minutu sporan detalj, Maksimović je oborio Amrabata, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran izvođač je bio Zijeh, pa je Maroko poveo sa 1:0.

Samo deset minuta kasnije Srbija je došla do izjednačenja, Tadić je došao do lopte koju je sjajno uputio Ljajić i pogodio mrežu iz izgledne situacije za 1:1.

Ipak, Marokanci odlaze na odmor sa prednošću od 2:1, ponovo je Maksimović pogrešio, ostavio je svog čoveka i Butaib je uspeo da postigne gol.

Mogli smo do gola nakon slobodnog udarca koji je izveo Aleksandar Kolarov, ali nije uspeo da prebaci živi zid.

Sve u svemu, reprezentacija Srbije je bila slaba u prvom poluvremenu, a u istom stilu smo nastavili i u nastavku.

Marokanci su bili neumorni, igrali su jednostavnije, a daleko od toga da nije bilo niti jedne šanse za našu reprezentaciju.

Aleksandar Mitrović je samo dotakao loptu koju je uputio Aleksandar Kolarov, a dobru priliku je imao Marko Grujić nakon kornera, ali je lopta nakon udarca glavom otišla pored gola.

Srbija je bila nešto bolja reprezentacija kako se meč približavao kraju, i Aleksandar Mitrović je nakon lažnjaka i nameštanja na levu nogu bio izblokiran, a do kraja je bilo sve manje i manje vremena.

Na kraju, 2:1 za Marokance, iskusniji su danas bili, uigraniji i na kraju zasluženo slavili.

SPORT