Pre par dana imao sam medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj, objavio je Novak na svom zvaničnom sajtu!!!

02/02/2018

Najbolji srpski teniser je potvrdio da je bio na operaciji zbog problema koje ima sa laktom i nada se da će uspeti da se oporavi. To je na društvenim mrežama podelio sa navijačima.

style=“text-align: center;“>foto preent screen youtube

– Dugujem vam neke vesti o mom oporavku. Borim se sa ovom povredom već dve godine i tokom tog perioda sam video mnoge lekare. Istina, imali su različita mišljenja, dijagnoze i rpedloge. Nije mi bilo lako da izaberem put kojim da idem. Šest meseci prošle sezone sam se nadao da ću se u potpunosti oporaviti, ali nažalost i dalje osećam bol. Nedostaje mi takmičenje, to je u mojoj krvi i morao sam da pokušam u Melburnu – počeo je priču Novak.

S obzirom na to da je na prvom grend slemu sezone bol i dalje bio prisutan, okrenuo se drugim opcijama.

– Po završetku Australijan opena sam sa mojim timom dogovorio da ću pokušati sa drugim opcijama. Pre par dana sam prihvatio da uradim malu medicinsku intervenciju na laktu. Deluje mi da sam sada na dobrom putu ka potpunom oporavku. Ovo je pravo putovanje, mnogo učim i zahvalan sam na tome. Oduvek sam vodio računa o svom telu i to me je nagradilo sjajnim godinama sa mnogo uspeha. Pozitivan sam i uzbuđen zbog svega i nadam se da ću se uskoro vratiti na teren. Obaveštavaću vas, hvala što me bodrite – poručio je Đoković.

SPORT