Poraz Borca sa bele tačke!!!

  • Autor: LJubica Sokić

15/10/2017

Čačak, Bačka Palanka – Borac je imao zrelije prilike, pogođenu prečku, ali je na kraju poražen u Bačkoj Palanci posle gola sa bele tačke.

Jedan start Bajića u 73.minutu Šegrt je posle oklevanja okarakterisao kao nepropisan dosudivši penal za domaćina, objavljeno je na sajtu čačanskog superligaša. Čačani su posebno dobro igrali u prvom poluvremenu. Dominirali su izabranici Igora Spasića, ali prave završnice nije bilo. Najpre je Čađenović lepim udarcem sa više od dvadeset metara uzdrmao prečku gola Bačke. Potom se u odličnoj prilici našao Filipović, šutirao iskosa sa leve strane, ali je Jevrić dobro intervenisao.

U finišu prvog poluvremena udarac je sa 18 metara oprobao i Knežević, a Jevrić vrhovima prstiju izbacuje loptu u korner. Na drugoj strani fudbaleri Bačke su imali nekoliko pokušaja, ali bez onih pravih prilika za postizanje gola. I u nastavku utakmice slična slika na terenu. Borac preti, ali i domaćini žele do pobede. Dugo će Čačani žaliti za prilikom iz 35.minuta. Knežević je obišao Jevrića, nesebično uposlio Limu, koji sa desetak metara pogađa jednog od igrača Bačke koji se zatekao na gol liniji.  U 73.minutu stiže kazna za promašaje. Bajić je krenuo u susret jednom od napadača Bačke, prvi je stigao do lopte, ali nesigurni Šegrt posle pada domaćeg igrača sa nekih desetak sekundi oklevanja pokazuje na belu tačku. Rezervista Čeković je precizan i Bačka vodi sa 1:0. U finišu utakmice Knežević je pokušao da izdejstvuje  izjednačenje, ali je neprecizan iskosa sa leve strane, tako da se utakmica završava minimalnom pobedom domaćih.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT