Počelo sa radom klizalište na gradskom trgu u Ćupriji !!!

  • Autor: Ž. Prokić

05/01/2020

Ćuprija- Večeras je u Ćupriji otvoreno gradsko klizalište.


Foto :  Sportski centar Ćuprija

Klizalište se ove godine nalazi na gradskom  trgu u centru grada.

Otvoreno je večeras od 19 časova i prvo veče je besplatno za sve koji su želeli da se klizaju i uživaju u zimskim radostima na ledu.

Roditelji su izveli svoje mališane, tako da su neka dečica prvi put stala na klizaljke i oprobali se u ovom lepom zimskom sportu.

Stariji osnovci i srednjoškolci uživali su u klizanju sa svojim drugarima i vesela graja dece je odjekivala u centru grada sve do zatvaranja klizališta.


Ovo je bio odličan potez da se deca a i stariji rekreiraju na svežem vazduhu.

Sobzirom da će tek za vreme zimskog raspusta deca imati dosta vremena da se zabave i druže na klizalištu, sigurni smo da će  klizalište biti puno dece kao i starijih ljubitelja ovog zimskog sporta.

Ono što sve interesuje je cena po kojoj će se moći uživati a mi ćemo vas  obavestiti čim saznamo koliko će ljubitelji klizanja morati da izdvoje da bi mogli da uživaju u klizanju, a sigurni smo da će cena biti pristupačna za svaki džep.

Imajuči u vidu da ćete pored klizanja poželeti da uživate u toplom čaju ili kafi dok čekate mališane da se klizaju, apelujemo na kafiće u blizini da ne dižu cene, nekad je dobro imati pristupačnu cenu, jer će otvaranjem klizališta broj poseta porasti.

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA