Ostati neporažen u Šapcu!!!

 

  • Autor: Ljubica Sokić

20/10/2017

ČAČAK – Pred fudbalerima Borca je drugo uzastopno gostovanje. Izabranici Igora Spasića u okviru 14.kola Super lige Srbije gostuju u Subotu u Šapcu gde se od 15 časova sastaju sa ekipom Mačve.
to: FK Borac

Pred ovaj duel na Gradskom stadionu je održana redovna konferencija za medije na kojoj je govorio šef stručnog štaba Igor Spasić, objavljeno je na klupskom sajtu.

‘Moram se još jednom osvrnuti na gostovanje u Bačkoj Palanci i poraz koji smo doživeli. Iluzorno je govoriti o jedanaestercu ili nekim drugim stvarima kada se propusti onoliki broj izglednih prilika. Ne mogu se oteti utisku da iz kola u kolo igramo sve bolje, ali očigledno imamo problem realizacije. To je ono što moramo rešavati, ako želimo da osvajamo bodove. Nadam se da ćemo već u Šapcu popraviti ovaj segment igre, jer se ipak fudbal igra za golove, a samim tim i za bodove“ – rekao je Spasić.

Potom se šef stručnog štaba osvrnuo i na predstojeće gostovanje. “Mačva je u dosadašnjem delu prvenstva pokazala da je ozbiljan tim koji zaslužuje respekt. Mi moramo da nastavimo da dobro igramo, ali i da budemo koncetrisaniji u samoj završnici. Očekujem tešku utakmicu, ali u ovom rangu takmičenja očigledno nema lake prepreke. Imamo određenih kadrovskih problema, pa moram istaći da bih bio izuzetno zadovoljan da se neporaženi vratimo u Čačak“ , jasan je Spasić. Zbog parnih žutih kartona sigurno u timu neće biti kapitena i golmana Vladimira Bajića. Nekolicina igrača ima probleme sa virusima i povredama, pa će se spisak putnika za Šabac znati sutra, neposredno pred polazak.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT VESTI GRADA ČAČAK