NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE IZ ĆUPRIJE prelepim vatrometom proslavili duplu krunu i 30 godina Barija !!!

31/05/2021

Nebo nad Ćuprijom je 29. maja 2021. godine tačno u 21 čas bilo obasjano prelepim vatrometom koji se mogao videti sa svih strana ovog grada na Moravi.

Nebo nad Ćuprijom je 29. maja 2021.godine tačno u 21 čas bilo obasjano prelepim vatrometom koji se mogao videti sa svih strana ovog grada na Moravi.

Navijači Crvene Zvezde iz Ćuprije proslavili su na sprektakularan način duplu krunu i 30 godina od utakmice u Bariju kada  je Crvena Zvezda postala šampion Evrope.

 U to vreme, naša zemlja se  zvala Jugoslavija i to je bio najveći uspeh Jugoslovenskog fubala, a ispostavilo se da je to ujedno I najveći fudbalski uspeh jednog kluba sa ex-Ju prostora i do dan danas.

Tada, nije bilo bitno odakle si, već se slavilo u celoj bivšoj Jugoslaviji, svi su bili jedno –Crvena Zvezda.


Od svih snimaka koje smo videli na društvenim mrežama najviše su nam pažnju privukli snimci koji su postavljeni na facebook profil Foto Dizajn Studija. Naravno, ovom društvenom mrežom kruži još snimaka, ali nama su ovi najviše privukli pažnju i najviše se šeruju na pomenutoj društvenoj mreži..

Klikom na PLAY pogledajte oba videa koja se nalaže na društvenim mrežama

Primer ćuprijskih navijača je za svaki respect i nadamo se da će ovo postati tradicija, a kako Crvena Zvezda sada igra i kakva se pojačanja spremaju, možemo da očekujemo ponovo veliki spektakl.

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA