MIJATOVIĆ pomaže katalonskom klubu na transfer pijaci!!!

15. јуна 2017.

Legendarni fudbaler najvećeg Barseloninog rivala, pomaže katalonskom klubu na transfer pijaci.

Barselona je zainteresovana za Osmana Dembelea iz Dortmunda i to nije tajna. Oni su pokušali da ga dovedu i minulog leta dok je još bio u Renu, ali je nemački klub bio brži i konkretniji, te se Francuz preselio na „Signal Iduna Park“.

Upravo je Mijatović i minulog leta pokušao da preseli Dembelea na „Kamp Nou“, ali je Borusija na kraju pobedila u trci za njegovim potpisom.

Mladi Francuz je na radaru Barse već par godina, spazili su ga pre nego što je zaigrao za prvi tim Rena, ali nisu bili dovoljno zainteresovani dok Dembele nije nastupio za prvi tim francuskog kluba.

Minulog leta su nakon sjajnih partija pokušali da ga dovedu, Mijatović je dejstvovao kao posrednik između Barselone i njegovog tadašnjeg agenta Sambaga.

Na kraju je kao što smo rekli Dembele potpisao za „Milionere“, u međuvremenu mu je skočila cena, pa je promenio i agenta, sada ga zastupa dotični Musa Sisoko.

Mijatović će ovog leta pokušati da ubedi i novog agenta mladog fudbalera da privoli svog klijenta da se preseli u Barselonu, ali i da nagovori Borusija da pristane na manje novca. Nemaci navodno traže 89 miliona evra za njegove usluge.

Mijatović će u konstantnom kontaktu sa sportskim direktorom Barse Robertom Fernandezom, sa kojim je u prijateljskim odnosima još od vremena kada su zajedno branili boje Valensije.

SPORT