Kraljevčanke zadovoljne remijem protiv Savca!!!

  • Autor/foto: ZFK Sloga 036

30/04/2018

KRALJEVO-ŠABAC – Fudbalerke kraljevačke Sloge 036 upisale su još jedan zlata vredan bod proteklog vikenda u Šapcu, kada su se sastale sa ekipom Savca i odigrale nerešeno dva prema dva. Oba gola za klub pored Ibra postigla je Anđela Drobnjak u 53. i 54. minutu.
rong>“Rezultat je realan. Posle dva kiks gola koja smo primili i tolikog zaostatka na poluvremenu uspeli smo rezultatski da se vratimo  i na kraju izvučemo bod kod prvaka Savca, ekipe koja je do juče imala sve  pobede. Igrali smo bez tri standardne igračice na kraju rezultat je realan i zaslužen“, izjavio je danas na konferenciji za medije šef struke Sloge, Dejan Đilas. Sara Radosavljević je ocenila da su ona i njene saigračice bile sjajne u jednom od najtežih susreta.


„Bila je to odlična utakmica, borile smo se svim srcem i to se ispaltilo. Na kraju smo možda mogle i do sva tri , ali zadovoljne smo i sa bodom protiv veoma jakog protivnika“, istakla je ona.
Prema rečima Teodore Stojković  bilo je veoma teško igrati po suncu.„Zaista teški vremenski uslovi za igru, međutim naš cilj je bio da čekamo grešku domaćina i tako pokušamo da ga iznenadimo iz kontra napada  u čemu smo uspeli“, naglasila je ona. 

SPORT