Karatisti karate kluba „Karate Centar DBA“ učestvovali na Karate kampu koji je održan na Rudniku !!!

  • Izvor: „KARATE CENTAR DBA“

01/09/2021

Karatisti karate kluba „Karate Centar DBA“ učestvovali su na Karate kampu koji je održan na Rudniku 27.-30. avgusta.

Druženje i  lepo raspoloženje bili su sinonim za karate kamp održan od 27.-30. avgusta.

Kamp su organizovala  tri kluba Fudokan Saveza Srbije „Kaishin“ iz Šapca, „Senshi„ iz Lepine  i Karate Centar DBA iz Čačka.

Kamp je okupio 65 karatista od poletaraca do seniora.

Priljateljstvo, sjajna atmosfera  samo su delić onoga što je činilo ovaj kamp, kome su rukovodili  Saša Kovačević  4.DAN, Milan Rašić 3.DAN  i Branko Nikolić  1.DAN. 

Jedan od treninga održao je instruktor Fudokan Saveza Srbije Miloš Senić 8. DAN. Sa učesnicima kampa radilo se na osnovnim principima Fudokan karatea,  tehnici i koordinaciji.  Mladi karatisti su na kampu upoznati sa sudijskim pravilima, kao i na najčesćim greškama koje  im  se dešavaju na takmičenjima.


Organizacija kampa je bila sjajna, značila je svim mladim karatistima koji su učestvovali, jer su pored treninga i učenja  na prvom mestu bila postavljana prijateljstva. Učesnici su se na kraju sami organizovali i po svojoj želji pravili zajedničke timove i takmičili se u katama, borbama i raznim igricama.

„Veoma smo zadovoljni odzivom učesnika, a ono što nam je izuzetno važno to je njihovo zadovoljstvo. Treninzi su bili sadržajni , obuhvaćene  su sve discipline Fudokan karatea.

Najviše  pažnje se  poklanjalo osnovnim principima  Fudokan karatea,  a uporedo sa tim i sudijskim pravilima, što je veoma dobar način da se članovi kampa pripreme za predstojeću takmičarsku sezonu.  Nadamo se da ćemo se i sledeće godine okupiti, sa većim brojem učesnika.  Zahvaljujemo se hotelu „Kraljica„ na gostoprimstvu i ljubaznosti. „

 Branko Nikolić, Karate Centar DBA.

SPORT VESTI GRADA ČAČAK VESTI GRADA ŠABAC