Karađorđe bez borbe, poklekao pred Pazovčanima

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- U 15.kolu Banka Poštanska štedionica Superlige u odbojci sastale su se ekipe Karađorđa i Jedinstva iz Stare Pazove!

U meču koji je mnogo značio za oba tima u borbi za opstanak, očekivao se dobar meč i dobra borba! Po jakom nevremenu i ledenom danu, navijači Voždova su se potrudili da skoro napune halu i podrže ove momke.
Pred oko 300 gledalaca domaći su počeli solidno i prvi set je prošao u egal borbi, ali jedna jako sumnjiva odluka glavnog arbitra, pri rezultatu 23:23 je presudila ovaj set i gosti su slavili 23:25.

Od tada kreće horor za domaću ekipu, koja je izgledala bledo i umorno bez imalo energije borbe i požrtvovanosti, drugi set gosti su lagano slavili 17:25.
Treći set takođe počinje jako loše za Voždove, Majstorović je pokušao izmenama da promeni tok meča ali ni to nije pošlo za rukom. Istina, Duduj i Milosavljević su uneli malo živosti u igru ali neuspešno!

Treći set je pripao gostima 19:25. Koji su zasluženo slavili i sva 3 boda nose u Staru Pazovu, narodski rečeno idu kući pevajući. Tim Karađorđa u narednih 7 kola očekuje izuzetno težak raspored, ali i grčevita borba za opstanak u eliti srpske odbojke!

Rezultat meča
Karađorđe – Jedinstvo SP 0:3 (23:25-17:25-19:25)

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT