Istorijska pobeda „Voždova“

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- U okviru petog kola Superlige u odbojci Ok Karađorđe iz Topole dočekao je eipku Spartaka i Ljiga!

Ovaj meč okarakterisan je kao derbi začelja, iako su obe ekipe zasluzile po dosadašnjim partijama da imaju već upisane pobede! Obe ekipe imale su veliku želju za prvom pobedom u sezoni.
Topola je čekala svoju prvu pobedu u Superligi u debitantskoj sezoni i konačno su je dočekali !

Prvi set je bio izuzetno neizvestan, rezultatska klackalica,ali su domaći odigrali bolju završnicu i slavili sa 25:23, u drugom setu totalna dominacija „Voždova“ i rezultat drugog seta je 25:16, treći set bolje počinju gosti i dolaze do prednosti od 4 poena prednosti, Majstorović reaguje izmenama i uvodi debitante na ovom meču koji su pre nekoliko dana stigli u tim iz Topole, dizač Šormaz uneo je mirnoću u kreaciji poena a primač Bekrić sa par sjajnih poteza i blokovima zapalio atmosferu u punoj hali !

Ekipa Ljiga se nije predala i opet vezala nekoliko poena i stigla do 14:17, a onda na scenu stupa najbolji akter meča ,i nestvarnom serijom servisa, i Voždovi su preokrenuli i poveli 22:17,i. Meč priveli kraju rutinski za veliko slavlje navijača, a i za istorijsku pobedu! Možemo napomenuti da su stigli Bekrić i Šormaz, a da je klub sporazumno raskinuo dugogodišnju saradnju sa primačem Nemanjom Stevanović

Rezultat meča
Ok Karadjordje -Ok Spartak Ljig 3:0
(25:23-25:16-25:19)
Igrač utakmice: Miloš Vemić

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA