Istorija-Voždovi bolji od Zvezde !

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor i foto: Filip Marković

Topola- U okviru 12.kola Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije u odbojci sastali su se timovi Karadjordja iz Topole i Crvene Zvezde iz Beograda!

Gosti su stigli kao veliki favoriti, predvodjeni trenerom Žarkićem, povremenim reprezentativcem Okolićem,kao i sjajnim primačom Skakikiće, i blokerom Polomcem!

Sinoć je hala u Topoli bila premala da primi sve ljubitelje odbojke, gosti su imali oko 100-120 svojih navijača,a domaćih je bilo oko 700-800, zaista prelep ambijent i atmosfera.
Gosti su na početku meča istakli transparent posvećen nedavno preminulom Siniši Mihajloviću!

Prvi set se igrao jako ujednačeno obe ekipe nošene atmosferom sa tribina davali su svaki atom snage za svaki poen, ipak vise sreće u završnici imali su gosti koju su prvi set dobili 25:23.
Drugi set „Voždovi“ nošeni sjajnim Bekrićem i na krilima navijača poravnavaju rezultat 25:21, treci set je protekao u dominaciji Crvene Zvezde 25:19,
Četvrti set, Voždovi prave prednost na startu seta, navijanje je u tim trenucima dostizalo vrhunac, trener Žarkić je pokušavao uvidjenjem Koprivice i Stankovića da promeni nešto ali to nije polazilo za rukom,u tim trenucima izgledalo je da tim Nevena Majstorovića u svakom trenutku zna sta radi, i bez pada koncentracije izborili su taj-brejk 25:21

Peti set, eksplozija navijanja na obe strane, na scenu stupa Radović sa par odličnih napada i blokova prave prednost, kapiten Radović je i osvojio odlučujući poen za erupciju oduševljenja na tribinama za konačnih 15:9
Može se reći da je za Topolu ovo bio pravi sportski praznik, prvi put ovoliki broj gostujućih navijača, sjajno i fer navijanje na obe strane,za svaku pohvalu!
Topolcima ova pobeda znači mnogo u borbi za play-off!

Karađorđe – Crvena Zvezda 3:2(23:25-25:21-19:25-25:21-15:9)
Gledalaca: 900
Igrač utakmice: Alija Bekrić

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA