Fudbalerke Sloge ubedljive i protiv Plane!!!

  • Autor/foto: Ljubica Sokić

17/04/2018

KRALJEVO/VELIKA PLANA – Fudbalerke Sloge 036 savladale su ekipu Plane na gostujućem terenu rezultatom 6:0 čime su nastavile pobednički niz u okviru Razvojne lige Srbije. Pogotke su postigle Milica Miljković u dvadesetom, Ana Gajović u dvadeset trećem, Jovana Paunović u četrdeset četvrtom i Anđela Drobnjak u dvadeset šestom, četrdeset šestom i pedeset trećem minutu. Kraljevčanka Milica Miljković, koja je ujedno i prva zatresla mrežu protivnica nije krila zadovoljstvo zbog uspešnog starta.
„Zaista, utisci su sjajni, fantastičan osećaj. Ovom ubedljivom pobedom smo pokazale da se rad, želja, sloga, velika podrška trenera, kao i naših navijača isplati. Ono što sledi je nastavak rada u istom, a nadam se i još boljem ritmu kako bismo spremne dočekale novog protivnika“, izjavila je ona na konferenciji za novinare.  Njena saigračica Aleksandra Aleksandrić je ocenila da je ova utakmica bila mnogo bolja nego kada su u pređašnjem kolu izborile pobedu protiv Mačve.

>
„Ekipa Plane je odlična. Naše protivnice na terenu su fizički mnogo jače i spremnije od nas, ali na svu sreću, ishod je bio pozitivan za Slogu“, kazala je ona. Trener Kraljevčanki, Dejan Đilas je ocenio da je ova utakmica bila mnogo kvalitetnija u smislu igre u odnosu na prethodno kolo. „Odigrali smo prilično bolje nego u prvom susretu, ali to ne znači da nećemo i dalje raditi na poboljšanju svih segmenata u igri. Sasvim sigurno bolje smo ušli u utakmicu, igrali povezanije, tačnije što je rezultiralo ubedljivom pobedom“, izjavio je strateg Sloge. 

SPORT SRBIJA GRADOVI