Fudbalerke Sloge 036 deklasirale Mačvu!!!

  • Autor i foto: Ljubica Sokić

07/04/2018

Kraljevo – Fudbalerke kraljevačke Sloge 036 savladale su danas ekipu šabačke Mačve rezultaom 7: 0 na domaćem terenu u okviru Razvojne lige Srbije.

itenka Jovana Paunović postigla je tri pogotka, koliko i njena saigračica Anđela Drobnjak. Jedan gol je dala Ana Gajović. Prema rečima jedne od Kraljevčanki, Aleksandre Aleksandrić utakmica je bila veoma napeta uprkos ubedljivoj pobedi.“Tim iz Šapca je vrlo jak, dale smo sve od sebe i zaista se nadamo da ćemo ostvariti naš cilj – prvo mesto na tabeli“, kazala je ona na konferenciji za novinare.


Jedan od trenera, koji je ujedno i predsednik ŽFK Sloga 036, Dejan Đilas kaže da mu je bilo najvažnije da sve prođe u najboljem redu i dobroj sportskoj atmosferi.
„Svaki početak polusezone je težak, a iako je utakmica bila dobra nisam u potpunosti zadovoljan današnjim izdanjem i igrom devojčica. I u nastavku nadmetanja očekuje nas veliki posao. Moramo vredno raditi da bismo došli do cilja“, istakao je on. Đilas je napomenuo da u današnjem meču nije bilo „svežine“ i naglasio da je vrlo bitna činjenica što će sve igračice biti spremne za naredne utakmice.“Imamo veoma težak raspored. Sledećeg vikenda gostujemo u Velikoj Plani, a potom će uslediti derbi sa Šumadijom“, najavio je on. Inače, Sloga 036 zauzima drugu poziciju na tabeli odmah nakon ekipe Savca iz Šapca.

SPORT