Celodnevna sportska manifestacija „Čačak bez granica i atletska kraljica“ !!!

  • Autor: Ljubica Sokić

06/05/2019

ČAČAK (MNA) – U Čačku će u petak biti održana celodnevna sportska manifestacija „Čačak bez granica i atletska kraljica“, na kojoj se očekuje učešće velikog broja, prvenstveno mladih.

Program počinje u 10:00 časova krosom RTS-a na terenima Sportskog centra Mladost, kada će biti održano 26 trka na kojima će učestvovali predškolsci, učenici osnovnih i srednjih škola.

Od 17:00 do 19:00 biće održan javni čas na kom će 140 registrovanih sportskih organizacija iz Čačka promovisati 28 sportova, navodi se u saopštenju.

U okviru ove sportske manifestacije biće organizovana Trka zadovoljstva za rekreativce i Porodična trka na 1.100 metara. Start trke je sa Gradskog trga u 20:30 časova.

Porodičnu trku podržao je Pokret za decu „Tri plus“, a organizatori su za sve koji prođu kroz cilj obezbedili medalje kao uspomenu na ovaj događaj.Prvo će od 20:00 časova centralnim gradskim ulicama trčati učenici čačanskih srednjih škola i studenti čačanskih fakulteta, a za 21:00 čas zakazana je međunarodna noćna ulična trka „Čačak Grand Prix“.

Organizatori ove manifestacije su grad Čačak, Sportski centar Mladost i Čačanski sportski savez.

Završnica celodnevnog događaja biće koncert pop pevača Željka Vasića na Gradskom trgu.

SPORT VESTI GRADA ČAČAK