Borac sutra dočekuje Partizan!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

28/10/2017

ČAČAK – Fudbaleri čačanskog Borca u okviru petnaestog kola SLS sutra od sedamnaest časova dočekuju ekipu Partizana.Tim povodom je održana redovna konferencija za medije na kojoj je govorio šef stručnog štaba Igor Spasić.

“Po svim parametrima fudbalske igre i aktuelnog stanja favorit se zna. U goste nam dolazi aktuelni šampion i sigurno uz Crvenu zvezdu najkvalitetniji tim u zemlji. Ja sam u Partizanu proveo 33 godine i dobro znam kakav je to sistem. Još jednom podvlačim da njima pripada uloga apsolutnog favorita, ali nama pravo na nadu ne može niko oduzeti. Mi moramo da damo preko svojih trenutnih mogućnosti da be eventualno očekivali pozitivan rezultat. Iza nas su dva bolna minimalna poraza koja su sigurno ostavila traga na ekipu, ali kada se istrči na teren, a sa druge strane je šampion to se sve zaboravlja. Očekujem dobru utakmicu uz pravi fudbalski ambijent i koristim priliku da pozovem navijače na stadion“, rekao je Spasić, a objavljeno je na klupskom sajtu.


Kadrovska situacija pred gostovanje crno belih je znatno bolja. Bajić je odradio suspenziju zbog parnih kartona, a i Zoćević se vratio u pogon. “Nemamo kadrovskih problema, ali to neće ništa značiti ako ponovimo greške iz prethodnih utakmica. Pojedini igrači kao da ne shvataju da igraju u rangu gde se greške skupo plaćaju. Ja sam i dalje veliki optimista kada je u pitanju konačan cilj i mislim da ćemo stići do njega. Još mnogo utakmica je pred nama, mnogo bodova u opticaju. Očekuje nas velika borba u svakom meču, pa već i u nedelju kada na naš stadion stiže ekipa koju izuzetno respektujemo, ali i protiv koje nemamo šta da izgubimo, samo možemo mnogo dobiti“ , zaključio je šef stručnog štaba Čačana.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT