Američki korektor pojačao Voždove !!!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola -Najzvučnije pojačanje odbojkaškog kluba dosadašnjeg prelaznog roka-U Topolu je stigao Jacob Steele, korektor koji dolazi u Topolu kao MVP Danske lige.

Foto: OK Karađorđe

Ovo je veliko pojačanje za Topoljce u istorijskoj borbi koju će voditi u Evropi, ali i za još veće uspehe u domaćem šampionatu.

Prenosimo celu objavu odbojkaškog kluba sa društvenih mreža:

„Novo pojačanje Voždova za sezonu 24/25 je Džejkob Stili, američki korektor.

Stili (24 godine, 205cm) u Topolu dolazi kao MVP Danske lige, briljirao je u ekipi VK Vestsjælland, a odbojkaški se školovao na čuvenom Peperdin univerzitetu.

– Ispunili smo plan koji smo sebi zacrtali za novu sezonu. Pojačali smo se na pozicijama koje smo želeli, zadržali okosnicu ekipe.

Takodje, imamo iz našeg podmlatka nekoliko momaka kojima ćemo posvetiti pažnju i priključiti ih prvoj ekipi.  Zaslužili su to posle sjajnih rezultata na državnim prvenstvima mladjih kategorija ovog proleća.  

Sa Džejkobom zaokružujemo spisak pojačanja. Radi se o sjajnom momku, odličnih fizičkih predispozicija i sjajne tehničke i taktičke pripremljenosti koji nosi sa peppmvb . Verujem da će pokazati svoj potencijal u srpskoj ligi“ – kaže šef stručnog štaba Karadjordja Neven Majstorović.

Jacobe,  dobro došao u Srbiju !

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA