Aleksandar Marinković – Stvaramo budućnost u Sinđeliću !!!

  • Autor: M.F/ MEDIA PS

01/03/2021

Put ga je kroz fudbalsku karijeru vodio u Železnik, Voždovac, Zemun, Bežaniju i Slaviju. Igrao je i u Austriji. Nakon fudbalske karijere započeo je trenersku karijeru da gradi. 


U Voždovcu je proveo pet ipo godina. Dotakao se i kampa čuvene Barselone, a radio je i u Kini, Emiratima i Danskoj. Sada je među Orlovima i predvodi mlađe pionire Sinđelića.

Generecija 2007: „Jako zanimljiva generacija. Dosta dobri i vredni dečaci koji su željni napredovanja, te je i lakše raditi sa takvim motivom. Imamo dosta momaka koji su već skrenuli pažnju na sebe, kako mene kao trenera, tako i svih u Sinđeliću, ali i drugih klubova. Već sad postoje interesovanja za naše dečake, ali ih budućnosti vidimo samo u SInđeliću.“ Kakva su očekivanja Marinkovića: „Želimo da napredujemo iz dana u dan. Pre svega kao ljudi,  zatim kao grupa, ali uz dobar i profesionalan rad ne brinem u razvoj dečaka. Ova „Magična igra“ će iznedriti nove asove srpskog i svetskog fudbala“ Klub ne mora da brine o budućim prvotimcima, kroz par godina stižu na velika vrata. 


Planovi Aleksadra Marinkovića: „Dovoljno je to da želim da se još više pridružim Sinđeliću koji zovem svojom porodicom.“ Gde Aleksandar vidi Sinđelić: „Klub se rapidno razvija u svim segmentima. Paralelno se infrastruktura razvija, ali i organizaciono klub postaje sve jači. Ljudi u klubu su sjajni, ne želim da trošim reči, dovoljno je reći da su  jedna velika porodica. Svi isto dišemo, a to nema cenu. Potrebno je videti ljude koji dolaze nasmejani na posao, a sa istim žarom se i vraćaju.“ „Na poziv dugogodišnjeg prijatelja Miodraga Fišera nisam se dvoumio ni jednog trenutka. Odmah sam video sebe u Sinđi. Orlovi će u narednim godinama voditi glavnu reč uz večite i par klubova u Beogradu. Uz planski rad i razvoj, Sinđelić će biti stabilan srpskoligaški klub, ne samo beogradski.“

SPORT VESTI GRADA BEOGRAD