Uskoro u Senjskom Rudniku otvaranje Etno konaka „MAJDAN“

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Etno konak Majdan /MEDIA PS

Daleko od buke i pogleda, ušuškan u borovu šumu, pored potoka, u prijatnom ambijentu, nalazi se Etno konak „MAJDAN“ sa tradicionalnom domaćom kuhinjom.

Foto: fb Etno konak MAJDAN

Smešten je između dva srednjovekovna manastira, Ravanice i Manasije, na samo 18 km od Ćuprije, na samom rubu najstarijeg aktivnog rudnika mrkog uglja u Srbiji.

Iskoristite priliku da probate karakteristične specijalitete ovog kraja, kao što su domaće zeljanice sa zeljem i koprivom, gulaš od vrganja koji će Vas osvojiti na prvi zalogaj, domaći sir, kajmak, pršut i ajvar, čvarci i domaća slanina, kuvana jela, kao i neizostavan roštilj i pastrmka na žaru, sve spremljeno na tradicionalan način sa puno ljubavi.

Foto: fb Etno konak MAJDAN

Restoran se nalazi u Centralnoj Srbiji u malom rudarskom mestu Senjski Rudnik u opštini Despotovac

Otvaranje restorana Etno Konak Majdan u Senjskom Rudniku je u petak, 9. juna 2023. godine. Za Vas svira orkestar tamburaša „Laganica“ sa početkom od 17 časova. Restoran se nalazi u delu koje se zove Topolovac, na ulazu u Senjski Rudnik iz pravca Ćuprije ili Sisevca..

U Etno restoranu „Majdan“ se možete opustiti uz povratak tradiciji i prirodi, pobeći od užurbanog i bučnog gradskog života i okrepiti sva svoja čula.

U restoranu vas očekuje prijatno i ljubazno osoblje kao i izvrsna domaća kuhinja!

Etno konak Majdan je okružen borovom šumom tako da svež planinski vazduh postaje još prijatniji.

Kada dodjete u Etno restoran „MAJDAN“ obavezno obiđite i Muzej Mrkog uglja u centru Senjskog Rudnika, nedaleko od ovog prelepog restorana.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ODMORI U SRBIJI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC