TO Oplenac Topola predstavila turističku ponudu opštine na nedavno završenom sajmu turizma

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

PR

Turistička organizacija Oplenac Topola predstavila je turističku ponudu opštine Topola na nedavno završenom 24. Međunarodnom sajmu turizma održanom od 31.03-01.04.2023 u Nišu, sportska hala Čair, na štandu Šumadije i Pomoravlja zajedno sa turističkim organizacijama Aranđelovca, Ćuprije, Paraćina, Trstenika, Rekovca Knića i Batočine.

Foto: TO Oplenac

Ovom prilikom poseticima Sajma predstavili smo spomeničko nasleđe, hotelsku ponudu, seoska turistička domaćinstva, vina sa Oplenca, i najavili 60. jubilarnu tradicionalnu privredno–turističku manifestaciju ,,Oplenačka berba“, koja će se održati 6.7. i 8. oktobra 2023.godine na kojoj očekujemo rekordnu posetu.

Zemlja partner Sajma bila je Republika Severna Makedonija koja je predstavila svoje turističke potencijale .

Direkotru Agencije za promociju i podršku turizma Severne Makedonije g-dinu Janevskom uručili smo naš promotivni materijal i pozvali ga da poseti 60.jubilarnu Oplenačku berbu i proba čuvena vina Oplenačkog vinogorja.

Uspostavili smo kontakt sa Turističkom organizacijom Sombora na obostrano zadovoljstvo, vinari naše opštine pozvani su da učestvuju na manifestaciji Ravangrad vajn Fest, a vinari iz Sombora će biti naši gosti na Oplenačkoj berbi2023.godine.

Nakon jubilarne Berbe u oktobru, Turistička organizacija Oplenac celokupnu ponudu i bogate turističke sadržaje predstaviće na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu od 23.-25. novembra 2023.godine.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ODMORI U SRBIJI SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA TOPOLA