TALASNA DUŽINA-NOVI SAD

Novosadski bend Talasna dužina osnovan je novembra 2008. godine.

TALASNA DUŽINA BEND je u kratkom roku naišao na izuzetan prijem kod publike zbog svoje spontanosti i kvaliteta a bend je  odličan za koncerte, klubove, proslave, svadbe, rodjendane, krstenja, u svom sastavu ima šest članova.

talasna duzina8 o
talasna duzina7 o
talasna duzina5 o
talasna duzina3 o
talasna duzina2 o
talasna duzina1 o

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS : 063 / 349-282 BOJAN

Svoje prve nastupe, bend je imao u lokalima u kojima se svira i sluša domaci i strani rok, a ta vrsta muzike ujedno je i bila glavni motiv da se bend oformi, a da muzika bude ujedno i njihov poziv.

Repertoar kojim bend raspolaže i nudi jesu gore pomenuti strani i domaći rok, a tu je i dobra,  stara narodna pesma ali i današnja komercijalnija žanrovska odredenja.
U svom dosadašnjem radu i nastupima, članovi benda naišli su na izuzetan prijem kod publike. 

 

Članovi benda: 

Bojan Tubić – Gitarista, osnivač i vođa benda Talasna dužina.

Milan Džukić  – vokal

Dejan Stojadinović –  bas-gitarista

Igor Radat – klavijature

Goran Tica Živko – bubnjar

Sladjana Matic – Vokal

NAJNOVIJE VESTI-TALASNA DUŽINA BEND-PRESS

U prvom planu jeste energican nastup šarmantnog pevača Milana, Bojanova upornost da istraje u svojim zamislima i vodi bend u pravom smeru i ta razmena energije pozitivno se odražava na taj nacin što su nastupi i svirke veoma poseceni, a narocito kada je u pitanju ženska publika.

https://youtu.be/e8pgTWwch_U

BEND TALASNA DUŽINA imalo je priliku da sluša mnogobrojna publika kako na koncertima, klubovima tako i  u novosadskim, ali i u lokalima širom Vojvodine kao i Srbije.

Do sada, njihove svirke nikoga nisu ostavile ravnodušnim zbog svoje energije i poitivnih Talasnih vibracija koje ovaj bend pruža pored nastupa u klubskih i koncertnih nastupa ovaj bend je angažovan za sve proslave, svadbe, rođendane, apsolventske veceri, krštenja,  maturske večeri…

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS : 063 / 349-282 BOJAN

https://youtu.be/rEklD6BoJWIhttps://youtu.be/3ZEpoGJv0eUhttps://youtu.be/cGo9Pgs0bpAhttps://youtu.be/N3kRyQAS6fg

Kontinuiranim radom i probama, TALASNA DUŽINA BEND  ima za cilj da svaka svirka u muzičkom, tehničkom i organizacionom smislu bude vrhunski uradena, prvenstveno na zadovoljstvo publike,  ali i samih članova benda.

BEND TALASNA DUŽINA pored celokupne postave, nastupa po potrebi i u unplugged – akustičnoj varijanti…koja je pogodna za stvaranje intimnije i opuštenije atmosfere…

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS : 063 / 349-282 BOJAN

27/06/2018

Pratite nas preko našeg sajta (klik na  link) www.bendtalasnaduzina.com i  samo jednim klikom pratite nas  i  na društvenoj mreži facebook , a da nas  vidite i čujete tu je naš  youtube kanal


Facebook


Youtube

NOTE SRCA