MILOŠ RADOVANOVIĆ

Rodjen je u Užicu 9. jula 1983. godine. Prvi znaci njegove muzikalnosti sežu čak do najranijeg detinjstva. Prepoznavši njegovu muzikalnost, dobija svoju prvu harmoniku u 3. razredu OŠ.  Njegovoj sreći nije bilo kraja, pa je save manje vremena provodio nad knjigom a sve više uz harmoniku. Počeo je sam po sluhu da sklapa taktove, ali samo na klavijaturi, tj. Desnom rukom.

Roditelji su hteli da ga upišu u Nižu muzičku školu, kako bi se obrazovao i lakše savladao prepreke, medjutim njemu se ta ideja nije dopala jer je hteo što pre da svira tako da je krenuo naa privatne časove harmonike.

Za nepunu godinu dana savladao je sve prepreke jer je bio totalni sluhista.

Posle toga su krenuli njegovi prvi muzički angažmani, te je počeo da svira u KUD u Valjaonice bakra i aluminijuma Sevojno.

Tu je proveo 3-4 godine svirajući na svim probama i nastupima društva . Počele su  i prve svirke po gradskim lokalima , kao i na ostalim veseljima, ali i promena instrumenta.

Harmoniku je zamenio klavijaturama, jer je bila pogodnija za svirke.

ZA SVE INFORMACIJE I SARANJU POZOVITE: 064/198 05-37

I pored oštrog protivljenja svoga oca, koji je smatrao  da se muzikom treba baviti samo iz hobija, a ne bi zaradio iz hobija, svirke su počela da se nižu jedna za drugom, tako da ga posao odvodi u Čačak.

Kao 1 to godišnjak odlazi od kuće za poslom i sve intenzivnije nastavljada radi i kao klavijaturista i kao vokalni solista u orkestru Moravci u Čačku.

Sve više je grabio prema prestonici, preko G. Milanovca ,pa preko Topole, gde je svirao sa lokalnim orkestrima, stiže u Beograd pravo na prve Zvezde Granda, 2003-2004. godine.

https://youtu.be/nxD6QuLy8k8https://www.youtube.com/watch?v=5wi99WcC2rc&t=148s

ZA SVE INFORMACIJE I SARANJU POZOVITE: 064/198 05-37

Učešće u takmičenju ga podiže stepenik više, tako da je počeo da zauzima svoje mesto na estradnom nebu. Miloš počinje sve više da radi i postaje prepoznatljiv po svojoj specifičnoj boji glasa i izuzetnim vokalnim sposobnostima.

Kreću i ozbiljniji angažmani, kako po beogradskim splavovima i raznim lokalima a i šire, angažovanja tokom letnje sxezone u Crnoj Gori od čuvenog sajma, preko noćnog  lokala Stara Crna Gora i Maine učinili su da postane prihvaćen i od strane publike a i od svojih starijih kolega.

Tako je počela i neka vrsta saradnje sa poznatim kompozitorom D. Brajević Brajom u čijem je studiju otpevao mnoge demo snimke mnogih velikih hitova. 

https://youtu.be/4W56XbFX8jE

Prepoznavši njegov talenat i izuzetne vokalne kvalitete, Braja mu poverava izvodjenje pesme PUKNI ZORO, a za potrebe serije MONTEVIDEO.

NAJNOVIJE VESTI- MILOŠ RADOVANOVIĆ-PRESS

VAUU, KAKAV SPOJ- OBAVEZNO pogledajte mashup Aleksandre i Miloša !!!

VAUU, KAKAV SPOJ- OBAVEZNO pogledajte mashup Aleksandre i Miloša !!!


Mashup Milosa Radovanovića i Aleksandre Matrix !!!


Uskoro novi singlovi i pesme od Miloša Radovanovića !!!

VESELO U domu Miloša i Verice Radovanović -rodila se Tara !!!
VESELO U domu Miloša i Verice Radovanović -rodila se Tara !!!

ZA SVE INFORMACIJE I SARANJU POZOVITE: 064/198 05-37

Pesma, kako je svima poznato, postaje veliki hit a Milošu omogućava da nadje svoje mesto koje mu pripada, i on nakon toga osniva svoj bend Randevu sas kojim i danas nastupa. 

Posle velikog hita Pukni Zoro redjaju se pesme i spotovi: Zaboravi , saMirom Aleksić,  Kada te ljubav dotakne, Pokcaj na vrata, Prvi sneg, Flert itd.

Nižu se i gostovanja na raznim radio i TV stanicama a otvara i svoj youtube kanal gde se nalaze obrade poznatih hitova.

Odskora se i sve ozbiljnije bavi i studijskim radom tj. Komponovanjem.

06/09/2019

Pratite  na društvenim mrežama facebookinstagram a da nas  vidite i čujete tu je   youtube kanal.

KLIK NA IKONU 

NOTE SRCA