MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

MEGAMIX BAND-ŠABAC

MEGAMIX BAND postoji od 2003. godine i do sada je objavio tri studijska albuma i nekoliko singlova. Sva tri albuma žanrovski su bila najbliža pop muzici, sa kojih se izdvojilo par hitova.

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS:  +381 65/221-46-01

Foto: Megamix band(uz saglasnost benda)

Ono čime se Megamix Band može podičiti jeste činjenica da je od svog osnivanja do danas zabeležio preko 2.000 nastupa u zemlji i inostranstvu. 

MegaMix Band čini skup iskusnih i jako dobrih muzičara, tako da je repertoar veoma širok. Strana pop, rock, evergreen i disco muzika, domaći rock i pop, starogradska i naravno stara i nova narodna muzika….

Nešto što MEGAMIX BAND izdvaja iz mase bendova je to što na nastupima izvodi i italijanske operete, grčke i španske hitove, par ruskih i portugalskih pesama, filmsku muziku i još dosta toga nesvakidašnjeg…

ČLANOVI  BENDA:

Stevan Popović – bas gitara

Nataša Stević – vokal

Bojan Veličković Boki – vokal

Milan Stekić Mića – klavijatura

Marko Petrović – gitara

Zoran Pantić Panta – klavijatura

Miroslav Mićinovac Rčum – bubnjevi

Hit singl iz 2014. Ljubavnik i Drug je dokazao da publika u Srbiji i dalje veoma ceni kvalitetnu pop muziku, pa je Megamix Band nastavio u istom smeru i nedavno objavio novi singl pod nazivom Peti Kec.

video(url youtube-megamixband

U dogovoru sa vama Megamix bend može izvesti i neke pesme koje nisu u standardnom repertoaru tako da praktično  sami možete kreirati vaš event!

Foto: Megamix band(uz saglasnost benda)

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS:  +381 65/221-46-01

Na poslednjem albumu pod nazivom “Gledaj anđela” koji je objavljen 2012. godine mesto glavnog vokala pripalo je Nataši Stević, a od februara 2012. godine bendu se pridružuje i Bojan Veličković.

Megamix Band od tada postaje prepoznatljiv kao jedan od retkih bendova koji u svom sastavu imaju ženski i muški vokal, a za Natašu i Bojana kažu da čine jedinstveni tandem koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Pratite nas preko našeg sajta (klik na  link) www.megamixband.com,a   samo jednim klikom pratite nas  i  na društvenim mrežama facebook, twitter i instagrama da nas  vidite i čujete tu je naš  youtube kanal

PRIJATELJI PORTALA

LICE PORTALA

POGLEDAJTE VIŠE>>OVDE