GRUPA EKSPLOZIV-NOVI SAD

Grupa Eksploziv osnovana je već davne 2004. godine u Novom Sadu, od strane nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u muziku sa već tada bogatim muzičkim iskustvom.

Grupa u neizmenjenom sastavu neprekidno funkcioniše već 15 godina.  

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE: 064/175-9404

Za tih 15 godina, svojim vrlo bogatim repertoarom, vrhunskim instrumentalistima i vokalima, doprineli su tome da ovaj bend postane prepoznatljiv po fantastičnoj atmosferi koju prave po nastupima širom regiona.

Svojim izuzetno kvalitetnim tonom, vizuelnim nastupom, bogatim repertoarom strane i domaće muzike, pristupačnošću publici, grupa EKSPLOZIV učinice da koncert , nastupi u foklotekama I diskotema, kao I klubovim ali I  Vaše venčanje, žurka, matura, rođendan ili bilo koju drugu zabavu nezaboravnom!

https://youtu.be/GN3qg870XFc

PONOVO TU >>KLIK NA PLAY

Grupa Eksploziv je poznata širom Srbije i u inostranstvu po tome sto su svojom spontanošću i energijom privlači paznju na sebe na taj način što sviraju i  pevaju sve od Stevie Ray Vaughan-a i Rage Against the Machine-a do Miroslava ilić,  Dzenana, Halida Bešlića i drugih..

Bend je posebno ponosan na izdavanje svog CD-a prvenca “Ponovo tu” za izdavačku kuću “City records”, čiju promociju su održali u beogradskom klubu “Community by Kasina” 02.10.2014. godine.

ekspolozv1
ekspolozv2
ekspolozv3
ekspolozv4
ekspolozv5

ČLANOVI BENDA:

Vladimir Savić-klavijature

Robert Pirner-Solo gitarista i frontmen grupe 

Dragan Jović-multi-instrumentalista i vokal

Aleksandar Kosijer-bubnjar 

Sanja Nikolić-vokal

Ivana Vojnić- vokal

Srki Dragić- Saradnik i pevač 

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE: 064/175-9404

https://youtu.be/fsvoGWpYX6Ehttps://youtu.be/wB6_jl8bxAAhttps://youtu.be/UddWf-kI86U

Na našoj estradnoj sceni su veoma cenjena grupa i zbog toga često saradjuju sa najvećim imenima naše estradne scene.

Mogu se pohvaliti i time što su svirali kako na velikim koncertima, ali i za veoma uticajne ličnosti kako naše političke scene tako i na velikim proslavama naše države, sto samo govori o veličini ove grupe..

https://youtu.be/EFH89euv00w

NAJNOVIJE VESTI-GRUPA EKSPLOZIV-PRESS

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE: 064/175-9404

Naziv, grupa EKSPLOZIV je sa namerom, jer nisu hteli da budu kopija drugih već su želeli da postanu to što su danas jedan od napoznatijjih  i najtraženijih grupa u našoj zemlji

11/04/2019

Pratite nas preko našeg sajta (klik na  link) www. grupaeksploziv.com kao i  na društvenim mrežama facebook, instagram a da nas  vidite i čujete tu je naš  youtube kanal.


Facebook


Instagram


Youtube

NOTE SRCA