NEĆETE VEROVATI gde živi i radi novinar Gvozden Nikolić !!!

  • Autor: Saša Prokić

09/05/2021

Gvozeden Nikolić , prva asocijacija će biti NEĆETE VEROVATI, emisija koja je osvojila srca većine gradjana Srbije, a da nije politika, crna hronika, već pričama iz naroda.

Uvek nasmejan, prirodan i spontan, a u zapadnoj Srbiji jedan od najpoznatijih novinara sa malih ekrana i vlasnik portala Glas Zapadne Srbije. Ali, malo ko zna da da bez obzira na popularnost koju ima, Gvozden je neko ko neguje duh sela i običnog čoveka, čoveka iz naroda.

Nije ga ponela popularnost , da bi krenuo put velikih gradova gde su mogućnosti za ovu vrstu posla neograničene , već je ostao da živi i radi u svom selu Koštuniću. U svojoj kući napravio je redakciju portala Glas Zapadne Srbije, a od nedavno sa sinovima je osnovao i svoju produkciju gde se snima Dnevnik Zapadne Srbije, kao i novinarsku agenciju RINA.

I sve to nebi bilo čudno da Gvozden živi u nekom gradu gde je sve na dohvat ruke, ali, napraviti uspeh pored svih drugih seoskih poslova i postati to što je Gvozden Nikolić danas, nije mala stvar.

Naravno, zbog prirode posla kojim se bavi, često ćete Gvozdena Nikolića videti sa kamerom i mikrofonom u ruci, ali kada se sve novinarske obaveze završe, tog istog novinara videćete i na traktoru, njivi, svuda tamo, gde jedan čovek, koji živi na selu, obituje.

Ali, veličina jednog novinara ne meri se gde živite, ili gde radite, već da budete svoj na svom i da ste ponosni na ono što jeste.

A Gvozden Nikolić to sigurno jeste, pokazao je da ne moraš ići iz sela da bi bio uspešan, već je ostao da živi i radi u svom selu i u svom domu.

I danas, kada se sela i seoska domaćinstva gase, NEĆETE VEROVATI, Gvozden je pokazao da se može lepo živeti i raditi na selu. A njegov primer bi većina trebala da sledi.

Možda smo mi jedan od retkih portala koji piše o svojim kolegama sa drugih medija, ali poštujući vrednosti novinara, složićete se sa nama da o Gvozdenu Nikoliću ovo niste znali, a vredno je i poučno za mladje generacije, jer nije bitno gde živiš, već da živiš i radiš ono što voliš.

MOZAIK ŽIVOTA