#Ostanikodkuće sa Kulturnim centrom Novog Sada!!!

  • Izvor: KC N. Sad

04/04/2020

N. Sad-Kulturni centar Novog Sada zvanično je uvršten u platformu Vlade Republike Srbije „Digitalna solidarnost“.

Portal „Digitalna solidarnost“ pokrenut je na inicijativu premijerke Ane Brnabić i predstavlja mesto na kojem se mogu naći sve platforme koje nude besplatne sadržaje, uključujući kulturne institucije, onlajn kurseve, filmove…

Usled pandemije virusa korona i onemogućenosti publike da prisustvuje kulturnim događajima, Kulturni centar Novog Sada pružio je priliku građanima da kulturne sadržaje prate putem malih ekrana. U okviru programa „Sa kulturom kod kuće“ koji se emituje putem zvaničnog Jutjub kanala, publika će imati mogućnost da prati različite sadržaje koje je pripremio Kulturni centar Novog Sada.  


reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)

Predavanja koja se emituju na zvaničnom Jutjub kanalu KCNS u okviru programa „Sa kulturom kod kuće“ nakon mesec dana od uvođenja vanrednog stanja i izolacije imaju više od 150 hiljada pregleda. Reakcije naših gledalaca su veoma pozitivne, a ovakvu vrstu programa Kulturni centar Novog Sada realizuje još od 2015. godine. 

U ovim vremenima važno je biti solidaran. Na vama je samo da #ostanetekodkuće, a mi ćemo se potruditi da vam to vreme bude ispunjeno zanimljivim sadržajem.

KULTURA VESTI GRADA NOVI SAD