JAVNI KONKURS ZA DODELU GODIŠNjE NAGRADE „MIROSLAV ANTIĆ“ ZA 2022. GODINU

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: kcns.org.rs/MEDIA PS

Novi Sad-Kulturni centar Novog Sada raspisuje JAVNI KONKURS ZA DODELU GODIŠNjE NAGRADE „MIROSLAV ANTIĆ“ ZA 2022. GODINU.

I Javni konkurs se raspisuje za knjigu poezije na srpskom jeziku koja je, kao izuzetno ostvarenje u oblasti književnog stvaralaštva, objavljena na srpskom jeziku u 2022. godini.

II Pravo učešća na konkursu imaju svi zainteresovani autori i izdavači.

III NAČIN PRIJAVLjIVANjA I OSTALE INFORMACIJE

  • 1. Zainteresovani autori i izdavači dostavljaju po tri primerka knjige poezije sa kojima konkurišu za nagradu na adresu: Kulturni centar Novog Sada, Novi Sad, Katolička porta br. 5, 21000 Novi Sad, sa naznakom: (Konkurs za Godišnju nagradu „Miroslav Antić“) ili knjige dostavljaju lično u Kulturni centar, II sprat (kancelarija koordinatora organizacije programa).
  • 2. Kandidati koji knjige dostave lično dobijaju potvrdu o prijemu konkursnog materijala.
  • 3. Konkursna dokumentacija se ne vraća.
  • 4. Prijave na Javni konkurs podnose se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa na sajtu Kulturnog centra Novog Sada http://www.kcns.org.%20rs.

Rok za podnošenje prijava je 10. 02. 2023. godine.

  • 5. Postupak Javnog konkursa sprovešće stručni žiri koji će imenovati Odbor Manifestacije „Antićevi dani“ (u daljem tekstu Odbor).
  • 6. Odluku o dobitniku Godišnje nagrade „Miroslav Antić“ doneće Odbor, na predlog stručnog žirija.
  • 7. Nagrada se dodeljuje u vidu diplome, novčane nagrade i objavljivanja nagrađene knjige u Ediciji „Antićevi dani“ u izdanju Kulturnog centra Novog Sada.
  • 8. Ime dobitnika Godišnje nagrade „Miroslav Antić“ objavljuje Odbor na pres-konferenciji, a dodela će biti upriličena na svečanoj sednici Odbora, u okviru Manifestacije „Antićevi dani“ u Gradskoj kući na svečanosti koja će biti otvorena za javnost i medije.

Dodatne informacije se mogu dobiti u Kulturnom centru Novog Sada na telefon 021/528-972 i na e-mail: info@kcns.org.rs

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA VESTI GRADA NOVI SAD