Filmovi Avatar: Put vode i Mačak u čizmama 2 u ćuprijskom bioskopu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS

Ćuprija-Sezonu bioskopskih filmova za 2023. godinu Ustanova kulture Ćuprija otvara sa hit filmovima Avatar-put vode i Mačak u čizmama 2.

Mačak u čizmama 2: Poslednja želja američka je računarsko-animirana filmska komedija iz 2022. godine, koju je proizveo DreamWorks Animation. Režiju potpisuje Džoel Kroford, a scenario Pol Fišer, po bajci Mačak u čizmama Đovanija Frančeska Straparole.
U filmu, Mačak u čizmama kreće na putovanje da pronađe mitsku Zvezdu želja i obnovi osam života koje je izgubio, dok beži od novih neprijatelja koji žele da ga ulove.

Početak filma je u 18 časova a karte su u prodaji u četvrtak, 12. januara 2023. godine od 16 časova u holu OMŠ DUŠAN SKOVRAN
Cena karte je 350 dinara

Avatar: Put vode je američki epski naučnofantastični film iz 2022. godine, reditelja Džejmsa Kamerona, koji predstavlja nastavak filma Avatar (2009).
U glavnim ulogama su Sem Vortington, Zoi Saldana, Stiven Lang, Đovani Ribizi, Džoel Dejvid Mur, Dilip Rao, Si-Si-Ejč Paunder i Met Džerald koji repriziraju svoje uloge iz prvog filma, dok se Sigorni Viver vraća u drugoj ulozi.
Novi članovi glumačke ekipe su Kejt Vinslet, Klif Kertis, Idi Falko i Džemejn Klement.
Džejk Sali živi sa svojom porodicom na planeti Pandori.
Kada se vrati poznati neprijatelj koji pokušava da ih uništi, Džejk i Nejtiri se udružuju sa vojskom Navi naroda kako bi zaštitili svoju planetu.

Poruka Avatara, ovako na neviđeno, mogla bi da glasi:

  • čuvajmo našu planetu
  • porodica je naša tvrđava i, naravno, dođite sa porodicom da uživate u prelepim kadrovima ovog naučnofantastičnog filmskog ostvarenja!
    Početak filma je od 20 časova, karte su u prodaji u četvrtak, 12. januara u vremenu od 16 – 20 časova u holu OMŠ DUŠAN SKOVRAN
    Cena karte je 450 dinara
    Film je 3D
yt

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA