Za vikend na području grada Kraljeva iz saobraćaja isključeni vozači zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci ili alkohola!!!

  • Hronika Srbije

29/03/2021

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo su, tokom vikenda na području grada Kraljeva, iz saobraćaja isključili šestoricu vozača, od kojih petoricu zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je vozio pod dejstvom alkohola.

Policija je u Ulici IV kraljevački bataljon, zatekla četrdesetjednogodišnjeg muškarca za koga je utvrđeno da je „golfom“ upravljao pod dejstvom lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Žičkoj ulici zaustavljen dvadesettrogodišnjak koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa.

Takođe, policija je na području grada isključila iz saobraćaja i trojicu dvadesetpetogodišnjaka, koji su pod dejstvom kanabisa upravljali putničkim vozilima.


U mestu Lozna kod Kraljeva, tridesettrogodišnji vozač je upravljajući „golfom“, sa dva promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povređenih.

Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

HRONIKA