Uhapšeni Čačani i pritom zaplenjeno 1, 5 kg narkotika !!!

  • Hronika Srbije

28/03/2019

ČAČAK/KRAGUJEVAC, (MNA) – Pripadnici čačanske policije u zajedničkoj akciji sa kolegama iz Kragujevca, zaplenili su oko 1,5 kilograma narkotika i uhapsili Lj. T. (1981) iz Čačka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

trong>Policija je u Mrčajevcima, prilikom kontrole automobila u kojem se nalazio osumnjičeni i 32-godišnja žena iz Čačka, zaplenila manju količinu narkotika i plastičnu drobilicu.

Nakon toga, u stanu Lj. T. u Kragujevcu je pronađeno oko 1,2 kilograma amfetamina i oko 320 grama marihuane, navodi se u saopštenju.

On je, kako se sumnja, prilikom legitimisanja policiji dao na uvid falsifikovanu ličnu kartu pa će protiv njega biti, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta krivična prijava i za krivično delo falsifikovanje isprave.

Takođe, policija će protiv tridesetdvogodišnjakinje, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

HRONIKA