U dve odvojene akcije, uhapšeni B. K. (1976) iz okoline Topole i M. V. (1986) takođe iz okoline Topole i M. V. (1979) iz Aranđelovca zbog posedovanja narkotika!!!

  • Hronika Šumadije

10/05/2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u dve odvojene akcije, uhapsili su B. K. (1976) iz okoline Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


trong>Policija je uhapsila i M. V. (1986) takođe iz okoline Topole i M. V. (1979) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je kod M. V. kog je zatekla na ulici u okolini Topole pronašla paketić sa oko 3 grama heroina koji je, kako se sumnja kupio od B. K.


U drugoj akciji, prilikom pretresa kuće u kojoj boravi M. V. na području Aranđelovca, policija je u sudoperi pronašla paketić sa oko 2 grama heroina.

Osumnjičenima B. K. i M. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dok će M. V. iz Aranđelovca, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu.

HRONIKA