Pripadnici MUP-a u Jagodini, tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 28 vozača-Vozili su pod dejstvom alkohola

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

HRONIKA POMORAVLJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, u kontroli saobraćaja tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 28 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i jednog koji je u naselju prekoračio brzinu za 75 kilometara na sat.

Policija u Jagodini zaustavila je vozača „juga“ (41) koji je vozio sa 2,46 promila alkohola u organizmu, a u Svilajncu vozača „sitroena“ (43) sa 2,28 promila alkohola i protiv njih će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave.

Takođe, u Jagodini iz saobraćaja su isključeni vozači „alfa romea“ (44), „honde“ (34) i „audija“ (39) koji su vozili sa 1,29 promila alkohola u organizmu, 1,37 promila i 1,45 promila alkohola, kao i četrdesetdvogodišnja žena koja je upravljala „pežoom“ sa 1,33 promila alkohola.

U Rekovcu i Paraćinu, patrole su zaustavile vozače „micubišija“ (37) i „forda“ (44) koji su vozili sa 2 i 1,93 promila alkohola u organizmu, a u Svilajncu vozača teretnog vozila „ford“ (33) koji je bio pozitivan na kokain i opijate.

Saobraćajna policija je centru Jagodine zaustavila mladića (22) koji je vozio „bmv“ 125 kilometara na sat, na mestu gde je ograničenje 50.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, stoji u saopštenju PUJA.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

HRONIKA