Pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili muškarca zbog korišćenja računara za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu!!!

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili muškarca zbog korišćenja računara za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu!!!

  • Hronika Srbije

06/12/2017

Čačak-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su S.S. (1968) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu.

stoje osnovi sumnje da je on, od 16. do 30. novembra ove godine, putem Fejsbuka stupio u kontakt sa dvanaestogodišnjom devojčicom iz Čačka i od nje zahtevao da mu šalje fotografije i video zapise neprimerene sadržine. Takođe se sumnja da je sa devojčicom pokušavao da ugovori sastanak.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla dva mobilna telefona preko kojih je komunicirao sa oštećenom.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva sumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu sproveden je tužiocu u Čačku.


NAJNOVIJE VESTI

HRONIKA