Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova presekli su u Valjevu kanal za krađu i dalju prodaju eksplozivnih materijala i borbenih sredstava iz holding korporacije „Krušik“!!!

  • Hronika Srbije

04/12/2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, nakon višemesečnog operativnog rada presekli su u Valjevu kanal za krađu i dalju prodaju eksplozivnih materijala i borbenih sredstava iz holding korporacije „Krušik“.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krađa oružja i dela borbenog sredstva uhapšeni su radnici holding korporacije „Krušik“ M.G. (1982) i M.Z. (1978).

Osumnjičeni su uhapšeni u trenutku kada su automobilom prevozili 11,3 kilograma, kako se sumnja, ukradenog eksploziva „TNT“, koji je bio skriven u prtljažniku u kanti za poludisperzione boje.

M.G. i M.Z. određeno je zadržavnje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

HRONIKA