KRAGUJEVČANIN uhapšen posle raznih kradja u ovom gradu !!!

  • Hronika Srbije

14/01/2019

[views]

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su A. M. (1997) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je na području ovog grada, izvršio tešku krađu na naročito drzak i bezobziran način, krađu, tešku krađu i krađu u pokušaju.

trong>Sumnja se da je on, 21. januara ove godine, obio podrumske i pomoćne prostorije jedne porodične kuće i ukrao predmete od bakra u vrednosti od 43.000 dinara.

Takođe, A.M. je, kako se sumnja, 19. januara ove godine, na ulici u Kragujevcu, prišao sugrađanki sa leđa i istrgao joj novčanik iz kojeg je oduzeo novac i pobegao.

On se tereti i da je 6. januara, u jednoj radnji u Kragujevcu, iskoristio nepažnju kupca dok je plaćao račun i sa pulta radnje ukrao 11. 000 dinara.

Takođe, sumnja se da je A. M. upotrebom fizičke snage i podesnog alata, pokušao da nasilno uđe u prostorije Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ u Kragujevcu, ali nije uspeo.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

HRONIKA