HAPŠENJA zbog prevara u tržnim centrima!!!

 

  • Hronika Srbije

24/11/2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice Beograđana starosti 50 i 28 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

stoje osnovi sumnje da je 28-godišnji muškarac, krajem 2016. godine, kod Tržnog centra “Plaza“, prišao starijem Kragujevčaninu govoreći mu nešto na jeziku koji nije razumeo, a da je potom naišao 50-godišnjak koji je oštećenom preveo da se radi o strancu kome se pokvario automobil, kao i da na prodaju nudi zlatan nakit jer mu je neophodan novac za popravku.

Kako bi prevara bila verodostojna, 50-godišnjak je kupio deo nakita a oštećeni je, verujući da se radi o nakitu velike vrednosti, kupio ostatak za 180 švajcarskih franaka.

Policija je osumnjičene privela prilikom pokušaja prevare na isti način i od njih oduzela 57 bižuterijskih lančića, kao i 1.220 evra za koje se sumnja da potiču od izvršenih prevara.

U saradnji sa policijom u Čačku i Požarevcu rasvetljena su još tri krivična dela koja su, kako se sumnja, dvojica Beograđana izvršila na području ovih policijskih uprava.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

HRONIKA