Zašto Srećko Krečar voli mesec mart ?!?

  • Autor: Saša Prokić

02/03/2021

Svi koji prate Srećka Krečara videli su juče na društvenim mrežama njegovu objavu da je uvek uz svoju porodicu i uvek tu za njih.


Foto: privatna arhiva-Srećko Krečar

Samo jedno “Srećan rodjendan”, ta pažnja velika je kao kuća, a Srećko je na svom profilu koji prati nekoliko desetina hiljada objavio juče da je njegovoj majci rodjendan.

Može li ona da ne bude ponosna na njega, na nekog ko je uspeo u životu, koi ma uspesnu karijeru, ali ko je postao pre svega čovek, suprug, otac..

Ali, neko ko je takodje bitan u njegovom životu je njegov mladji brat Zvonko. On je takodje uspešan muzičar. E i njemu je danas rodjendan, zato i ne čudi Srećkova emotivna objava na facebooku: ”Uvek ću ti čuvati ledja. Srećan rodjendan BAJO MOJ”.

Ali i tu nije kraj, i njegovom dedi Belom danas je 88.rodjendan, pa ga je Srećko  iznenadio uz pomoć ćerkice i supruge, a najveću radost dedi je priredila njegova najmladja praunuka Andelija, što se vidi u videu ispod.

View this post on Instagram

A post shared by ?????? ?????? (@sreckokrecar)

Pa ima li šta lepše, majci, bratu i dedi – rodjendan u dva dana.

Šta drugo reći, nego da se i naša redakcija pridružuje čestitkama.

 Srećan rodjendan majci Nadi, bratu Zvonku i deki Belom, a s obzirom da je Srećko i privatno naš veliki prijatelj, znamo da će ostati takav kakav jeste, veliki brat, veliki prijatelj i čovek, kao što i jeste.


ESTRADNI KUTAK