Virtuoz na gitari osniva svoj orkestar !!!

  • Autor: Saša Prokić

27/09/2020

Već smo pisali o Radoju Živanoviću i njegovoj zavidnoj muzičkoj karijeri, gde je svirao sa najeminentnijim i najjačim imenima EX JU. A sada smo saznali da radi na osnivanju svog velikog orkestra.


Naime, Radoje živi na relaciji Beograd –Topola, zato što se pored svog muzičkog posla trudi da bude uvek na pomoći i svom sinu Aci Živanoviću, koji je itekao uspešan pevač naše estradne scene.

Ali, vratimo se osnivanju novog orkestra, a po predvidjanju mnogih kolega sa estrade, svi dele jedno misljenje-biće najbolji.

Možda je Radoje u nekim pedesetim godinama, ali muzički nikada nije bio jači nego sada, ima podrsku pre svega svoje porodice, naravno i kolega sa estrade..

U orkestru će se naći dve klavijature, dve harmonike, bubanj, I naravno, majstor na gitari Radoje Živanović.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Kako je rekao za naš portal, je u njegovom orkestru će biti i dve velike zvezde sa estrade. Uskoro će Radoje predstaviti javnosti svoj oketastar i tada će se sve znati, tako da to neće biti misterija. Većina članova u njegovom orkestru je iz srca Srbije –Kragujevca.

Kada se smiri korona, a on veruje da će se brzo završiti, predstaviće po medijima svoje orketar i članove.

Njegov predjašnji orkestar OPLENAČKE DELIJE je svojevremeno bio jedan od najjačih orkestara, koji je Radoje vodio sa  svojim, sada, nažalost, pokojnim rodjenim bratom Radišom Živanovićem Mujom.  

Zato sada, kada se sve stavi na tas, Radoje za svoj novi orkestar bira samo najbolje.

A kako je eksluzivno rekao za naš portal, Radoje se posle dugo godina iz Beograda vraća medju svoje ljude na Oplenac, gde će živeti u svojoj Vili, odakle je sve i muzički počelo, a našta je on najviše ponosan.

https://www.youtube.com/watch?v=jh1FzJGIGcMhttps://www.youtube.com/watch?v=ozi0zxyX8Os

Da vas malo potsetimo na vrhunske numereNaravno, najviše je ponosan na svoju porodicu, na svoju decu, koja su takodje uspešni muzičari,  a već smo o tome pisali.

A kako je veliki ljubitelj BMW-a, bar dok je ovo stanje korone, Radoje će svog dvotočkaša zameniti autom i obići mnoge kolege sa estrade sa kojima je radio.

ESTRADNI KUTAK