Uskoro novi singlovi i pesme od Miloša Radovanovića !!!

  • Autor: Saša Prokić

16/10/2019

Neko ko zaista radi na sebi i pored svojih brojnih hitova i odličnog pevanja,  počeo je da radi pesme i za svoje kolege.

Naime , reč je o Milošu Radovanoviću, koji, kao što smo rekli, ima iza sebe brojne hitove koji imaju više milionske preglede. Miloš se stavrio i kao autor pesme koja je napravila bum na estradnm nebu, a reč je o pesmi Sahara, koju peva Seka Aleksić.


Foto: Privatna arhiva-Miloš Radovanović

Sahara je napravila totalni bum i na youtube kanalu ima vise od 25 milona pregleda, ali isto tako, Seka je neko ko pravi samo hitove, a s obzirom da su im se muzičke energije poklopile, Miloš sada za Seku radi pesme za njen novi album, a kako se kaže, tim koji pobedjuje ne treba menjati…

Kako je rekao za naš portal MEDIA PS, pored pevanja ima u planu osnivanje svoje produkcije gde će praviti pesme,  kako za sebe, tako I za svoje kolege, a ako sve pesme budu kao Sahara onda ne sumnjamo da ćemo slušati samo odlične pesme koje imaju milionske preglede..

Ljubica 22
Ljubica 11t


Pored pesama koje radi za Seku, Miloš radi još jednu pesmu koju će pevati Bojan Leksington.

Naravno, misli Miloš i na svoje fanove kojih je sve više, gde pored brojnih covera koje je snimio, mnoge pesme je vratio na pravo mesto. Isto tako uskoro planira da snimi par novih singlova koji  će biti nešto drugačiji, ali će sigurno bit novi hitovi koji će se rado slušati kao i predhodni, poput  )VIDI ME SAD, PRVI  SNEG, BLEF  (Da biste čuli ove pesme klik na  nazive istih) i drugi..

 

https://www.youtube.com/watch?v=nxD6QuLy8k8https://www.youtube.com/watch?v=5wi99WcC2rc

Do njegovih novih pesama ostavljamo vam da uživate u gore pomenutim a uskoro i u pesmama pomenutih pevača za koje ce Miloš raditi pesme..

S obzirim da je Miloš neko ko je veoma pozitivan i pruža oko sebe takvu energiju onda bi naslov ovog teksta mogao biti i malo šaljiv, – 

A od Miloša nove pesme i singlovi !!!

mikrofon 2
note2

ESTRADNI KUTAK