USKORO muzički prvenac Gorana Mladenovića-PILE MOJE !!!

  • Autor: Saša Prokić

07/09/2020

Zapamtite dobro ovo ime, GORAN MLADENOVIĆ, jer će se vrlo brzo na youtube platformi naći njegov prvi singl koji nosi naziv PILE MOJE !..


Foto: Goran Mladenović

A, kako smo čuli deo njegove nove pesme, rećićemo vam da je prava muzička bomba.

Goran se muzikom bavi 9 godina, a svoje ime je počeo da gradi pre svega svojim glasom, a i u jednom prestižnom takmičenju gde su nastale mnoge zvezde naše estrade, gde se on takmičio i bio je visoko pozicioniran.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Ali, ono što krasi ovog mladog i talentovanog momka je upornost i muzički rad, tj muzičko usavršavanje.

Goran je neko ko može da peva sve što je aktuelno, a to ga izdvaja od svojih kolega, jer svojim glasom pravi armiju svojih fanova.

Da se vratimo na njegov muzički prvenac, pesma koju je Mladenović snimio u novijem je aranžmanu, tako da ne treba sumnjati da će mladja populacija vrlo brzo zavoleti njegovu pesmu.Foto: instagram Goran Mladenović

Možemo da vam malo zagolicamo maštu, Goran će se odmah prvom pesmom pridružiti pevačima poput Leksingtona ili Saše, ili Slobe  ili Miloša , a svi znamo kakva su to imena i prezimena na našoj estradnoj sceni.

U isčekivanju prve pesme Gorana Mladenovića, nemojte gubiti vreme, već na youtube-u  podsetite se kakvim glasom raspolaže ovaj mladi pevač.

ESTRADNI KUTAK