USKORO DUET SINGL ACE ŽIVANOVIĆA !!!

  • Autor: Saša Prokić

16/08/2020

Posle singla OPASNA PO ŽIVOT koja za veoma kratko vreme na youtube platformi broji skoro 1 500 000, Aca Živanović uprkos koroni nastavlja dalje da trasira estradni put.


Foto: Radoje Živanović

Iako je ovo vreme korone gde su svi nastupi otkazani i malo ko se od pevača ili bendova usudjuje da snimi neku pesmu, Aca je pokazao da za njega nema odmora.

Kako smo eksluzivno saznali, uskoro ulazi u studio gde će snimiti jedan duet sa jednom od trenutno najtraženijih pevačica na ovim prostorima..

Ovim smo vam zagolicali maštu, a kada se duet bude pojavio na youtube  platformi, bićete oduševljeni, jer kada se spoje takva dva vokala, ne može se ništa drugo očekivati, nego veliki hit.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Inače, za one manje upućene, Aca Živanović je rodom iz Topole, ali zbog prirode posla sada živi u Beogradu. Naravno, ponosan je on na svoju Topolu, i kada god ima vremena, rado poseti grad podno Oplenca.

Za njega može da se kaže da je jedan mladi pevač koji je uspeo da izgradi svoj život u svakom smislu te reči, i kao kvalitetan pevač, i kao suprug i kao ono najbitnije, roditelj..

Jedan je od retkih školovanih muzičara na javnoj sceni, koji pored odličnog glasa svira više instrumenata, a sem što radi pesme za sebe, poput pesme koja ga je vinula u estradni vrh OPET BIH KO PRE, radi pesme, aranžmane  i za druge poznate pevače i bendove, koje radi sa svojim kolegom Jocom Stefanovićem.

https://www.youtube.com/watch?v=BmqcToT3JcM

Svoju muzičku svetranost dobro je iskorstio, da vreme koje je nametnuo korona virus, iskoristi da snima pesme kako za sebe  tako i za druge.


Mnogi su poklekli zbog pomenute situacije, ali Aca je iskoristio ovo vreme da sebe još više muzički izgradi, a kada sve ovo korone prodje, Aca Živanović će izaći još bolji i muzički jači.. 

A do tada ćemo uživati u njegovim pesmama, a uskoro i duet singlom.

ESTRADNI KUTAK