Upoznajte Milicu Čikarić-vokal Progressive benda

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokič

Ona je svojim glasom pre tri godine na jednom velikom muzičkom takmičenju ( Zvezdama Granda), na kom su se izrodile mnoge zvezde naše estradne scene, skrenula pažnju na sebe.

Foto: instagram

U veoma jakoj konkurenciji na pomenutom takmičenju, bila je  druga, ali popularnost koju nosi ovaj posao nije je promenio, ostala je prizemna i smerna.

Da, reč je o Milici Čikarić, vokalu Progressive benda iz Jagodine, devojci koja se na estradi nije probila skandalima, već, pre svega, glasom.

I ono što je veoma bitno, i za svaku pohvalu, ova mlada Jagodinka svoj estradni put trasirala je sa Progressive bendom, koji veruje u nju, kao i ona u njih, i njihova saradnja traje dugo.

Danilo, Marina, Milica kao i drugi članovi ovog benda postali su nezaobilazni na estradnom nebu i važe za jedan od najtraženijh bendova u Srbiji.

Ali, vratimo se Milici, ova pevačica je rodom iz Jagodine, studira Dif fakultet i četvrta je, završna godina. Inače, Milica nije neko ko se mnogo hvali, ali mi smo saznali,  a treba istaći da je  12  godina je trenirala karate i bila reprezentativka Srbije.

Takodje,  završila je nižu muzičku školu odsek solo pevanje. Član je Progressive benda i sa njima sa njima je već pet godina.

Pitali smo Milicu koji je je hobi , odgovor nas je nasmejao : Pevam, učim, živim 100 na sat , pa bože Saša hobi mi je spavanje u slobodno vreme.

Kako je rekla za naš portal,  nikada nije imala tremu pred nastup i dan danas je isto tako. Zanimljivo je  da Milica peva narodnu muziku a poznata je po zabavnoj. Ono što je veoma lepo od ove dvadesetdvogodišnje uspešne devojke da jje veliki drug, kolega, a to govori u prilog da  šef benda Danilo kao i njegova supruga Marina  kažu vole Milicu kao svoje treće dete..

Pa ko može da ne voli ovu devojku prelepog glasa i stasa , ona je 10.septembra proslavila svoj 22.rodjendan, pa će  svegore napisano ima još veću draž.

MILICE SREĆAN RODJENDAN I SVE NAJLEPŠE U ŽIVOTI želi ti redakija našeg portala MEDIA PS kao I svi naši pratioci

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK