SRELE SE ZLATA i LUNA !!!

  • Autor: MEDIA PS

24/08/2020

Neko ko glasom obara s nogu, a u biti je veliki čovek. Jednom rečju to je  Zlata Djurković.

Takmičenjem na prestižnim muzičkim takmičenjima Zlata je svojim prelepim glasom privukla veliku pažnju na sebe, a učešćem u rijalitiju Zadruga svoje ime je još više učvistila na estradnoj sceni..,

Foto: Vlada Novaković

Zlata je u Zadruzi pokazala svoje raskošne glasovne mogućnosti na kojima joj itekako mnogi mogu pozavideti.

Nije bila neko ko je bio svadjalica i uvek je bila pravedna što se posle rijalitija pokazalo kao dobro, jer je sa većinom učesnika ostala u dobrim odnosima.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Tačno tako govori i slika gde se Zlata srela sa svim za koje je smatrala da su dobri I kvalitetni ljudi, ne vezano za profesiju.

Svoj prvi singl uradila je po nesvakidašnjoj ljubavnoj priči, gde je ona opevala ljubav koja se desila Luni u Zadruzi. Zlata je  u Zadruzi dva bila neko ko je podržavao Lunu, i ostala joj je prijatelj i sada, što se može videti po iskrenim osmesima  na slici na kojoj se vidi susret dve prijateljice.https://www.youtube.com/watch?v=_2DcjDp8cfw

Pesma „Podržavam“ naišla je na dobar prijem kod publike, a kako je ovo stanje korone sve usporilo, “možda “ je Zlata spremala  nešto novo što će uskoro obradovati njene fanove kojih je sve više.

ESTRADNI KUTAK