SREĆKO i ANDREANA novom pesmom OPASNO ME RADIŠ osvajaju i srca najmladjih !!!

  • Autor: Saša Prokić

23/02/2020

Duet singl Srećka Krečara i Andreane Čekić “Opasno me radis”, opasno ide ka vrhu na youtube platformi. Ova pesma je za sada u trendingu na  dobrom drugom mestu a ako nastavi ovim tempom, uskoro će biti prvi, NAJBOLJI..


https://www.youtube.com/watch?v=qiLDH6SxiwM

Pesma je postala za kratko vreme ultra slušana i odavno je prešla prvi milion pregleda na youtube platformi, a da su Srećko i Andreana uradili pravu stvar, govori i to da su muzika i tekst doprli i do najmladjih slušalaca.

KLIK NA SLIKU – Foto: uz saglasnot- printsreen-facebook-youtube

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Veliku pažnju privukao je video post na Srećkovom facebook profile, gde mala devojčica prelepo peva njegovu novu duet pesmu.

Kako je za nas portal rekao njen tata, ova mala devojčica zove se Darija, ima samo šest godina i živi u srcu Srbije, u selu Dragovo kod Rekovca.

 Takodje, dodao je da je Darija najbolji predškolac i sa šest godina je sama naucila da piše i čita ćirilicu i latinicu.

To govori o njenoj ambicioznosti. Izmedju ostalog, voli  pevanje a muzičke korene nasledlila je od svog tate Zvezdana Djordjevića, koji je poznati harmonikaš.


Do sada je pevala  pesme od svojih omiljenih pevača  Sladje Alegro, Andreane Čekić, Dragane Mirković, Srecka Krečara i drugih, a ove zvezde su postavljalje Darijine snimke na svoje društvene mreže, te su snimci imali i po nekoliko desetina hiljada pregleda..  

Ko zna, kada sada ovako peva, Darija će biti buduća zvezda naše estradne scene, jer je u ovom kratkom snimku pokazala je da zna odlično da peva i  kao što smo već pomenuli nije joj prvi put da se pojavljuje na muzičkim klipovima.

ESTRADNI KUTAK