Sladja Allegro proslavila 42. rodjendan !!!

  • Autor: Saša Prokić

24/06/2021

U restoranu Svetionik Obrenovac na Savi, Sladja Allegro proslavila je svoj rodjendan u krugu svojih najmilijih-ćerkice Mile, supruga Zorana, i naravno, najbližih prijatelja i kolega sa estrade..


Foto: instagram-Sladja Allegro

Po bontonu se dame ne pitaju za godine, ali, Sladja, kako je starija, izgleda sve lepše. Iako je svesna svoje popularnosti, ostala je veliki čovek i prijatelj.

Najviše su za Sladjinu lepotu i stalni osmeh na licu zaslužni Mila i Zoran, ali i svi njeni prijatelji i kolege koji je poštuju.

Juče (29.juna) se pevalo i igralo u restoranu Obrenovac na Savi. Od kolega sa estrade, naravno, bila je njena velika prijateljica Seka Aleksić, Samo Bob, Sharan Alegro, Adil i drugi, a za lepo  raspoloženje pobrinule su se kolege- Pedja Replay  i njegov Replay bend, a fotografije se mogu videti i na Sladjinom instagramu.

Od kada je trenutna sutuacija popustila, Sladja je ponovo počela da nastupa. U medjuvremenu, snimila je dva nova singla, FAMILIJA, i a sa kolegom Samo Bob duet LEPI MOJ ..

Ko zna, možda baš ovaj 42. rodjendan donese još nešto novo u Sladjinom muzičkom životu, i možda bas šsa nekim od pomenutih kolega uradi novi duet.

A u jedno smo sigurni, duet sa njenom najboljom prijateljicom Sekom oborio bi youtube platformu, jer kada se spoje takva dva vokala, znate šta sledi…

Možda smo ovim samo dali ideju, ali mi ovim putem SLADJI ČESTITAMO RODJENDAN I MNOGO SREĆE U ŽIVOTU, I NARAVNO, VELIKE HITOVE !

SLADJO, SREĆAN RODJENDAN ŽELI TI REDAKCIJA PORTALA MEDIA PS


ESTRADNI KUTAK