Pevač Bojan Veličković vakcinom dao dobar primer kako možemo da se vratimo normalnom životu !!!!

  • Autor: Saša Prokić

11/04/2021

Iako je preležao korona virus, u tom periodu njemu i njegovoj porodici bilo je veoma teško, jer im se zdravstveno stanje veoma pogoršalo. Iako nije morao da se sada vakciniše jer ima antitela, pevač Bojan Veličković dao je jedan dobar primer svima, kako treba postupati i kako jedino možemo  da se vratimo normalnom životu.


Foto: Bojan Veličković

Bojan je uspešan pevač kojeg često možete gledati na nacionalniom televizijama. Gde u ovom vremenu kada estrada ne radi, svojim pesmama daje pozitivan ton svemu tome. 

Bojan je i uspešan profesor solo pevanja, i javna ličnost koja na ovaj način, pokazuje da brine o društvu, porodici, kolegama sa estrade, svima – jednom rečju čovek velikog srca.

Svestan je i on, da će imati uvek onih koji će biti protiv toga da se neko vakciniše, ali, prvenstveno Bojan je ovo uradio zbog sebe, svoje porodice, i naravno, da bi se što pre vratio na estradnu scenu..


Jer jedini način da se estrada vrati u naše živote, da klubovi, restorani i drugi objekti, gde je muzika sastavni deo svakog čoveka vrati u normalu, je da slede Bojanov primer..


Ako budemo sledili njegov primer, ubrzo ćemo užvati u nastupima svih sa estrade i ponovo uživati na Bojanovim nastupima slušajići samo neke od njegovih hitova poput Milena, Još sam tvoj, Nedostaješ  itd.

ESTRADNI KUTAK