ODMAH NA YOUTUBE ČEKA VAS „IDILA“ I NATAŠA ALIMPIĆ

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Ako do sada niste čuli singl IDILA, vreme je da odmah na youtube ukucate Nataša Alimpić i sve će vam se samo reći…

Pored veoma atraktivnog izgleda, ova mlada pevačica svojm prvim singlom trasira svoj estradni put. Da biste na našoj estradi opstali kao ženski vokal, morate posedovati faktor koji će vas odmah na početku izdvojiti po nečemu, za početak, odličnom pesmom, glasom, a na kraju i fizičkim izgledom.

Nataša je sve to, ili ti tri u jedan, ODLIČNA pesma, vokalno perfektna, a u spotu njene pesme videćete da se radi o veoma ambicioznoj i lepoj pevačici . Smelost da ovako dobru pesmu postavi na svoj yt je za svaki resprekt, ali i pokazatelj da veruje u sebe.
Kako smo ekskluzivno saznali, Nataša radi na muzičkim projektima o kojima ćemo tek pisati, jer ako se sada sve napiše, iznenadjenje će biti manje.

Za početak vam predlažemo da odmah na youtube ukucate IDILA I NATAŠA ALIMPIĆ i uživate u prelepom glasu i spotu ove mlade Šapčanke..
Naravno, tu je i njen youtube kanal i instagram koji biste trebali zapratiti, jer ćete i na taj način pratiti sve što Nataša radi, ali i učestvovati u stvaranju nove zvezde na estradnom nebu.

Ali, za početak ODMAH klik na PLAY koji se nalazi ispod i prepustite se ovoj prelepoj pesmi

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK